Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2018 - 2019

StartCrosslopenfebr2014De inschrijflocatie is evenals vorig jaar: Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel
Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
Vanaf de centrale grote parkeerplaats wordt u via gele Fortuna borden naar de inschrijflocatie geleid en van daar weer naar de start- en finishlocatie. Fietsen kunt u stallen in onze eigen fietsenstalling bij het clubgebouw.

Zin in een kopje koffie voor of na de wedstrijd: De kantine is open!!

Klik op de foto voor meer informatie en om digitaal in te schrijven.
Klik hier voor het parkoers

Fortunabode S.V. Fortuna '67

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De mei / juni editie van het nieuwe clubblad van S.V. Fortuna '67 is gepubliceerd. Een nieuw clubblad, waar we nu al apentrots op mogen zijn maar het moet nog verder groeien. Een clubblad DOOR LEDEN VOOR LEDEN met hierin een grote verscheidenheid aan artikelen zoals, (sport)medische artikelen, wedstrijdverhalen, lief en leed berichten etc. Ons nieuwe clubblad is samengesteld door een enthousiaste redactie bestaande uit Marco Verbeek, Marcel Beij, Patrick Sanders en Peter Hellings. Zij verzorgen ook de opmaak.

Mocht je na het lezen van ons clubblad enthousiast zijn geraakt en tijd hebben om een artikel te schrijven neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Patrick Sanders.

Om het clubblad op een aantrekkelijke manier weer te geven is gekozen voor een e-Magazine viewer. Hiervoor hoef je niets te installeren op je PC, door alleen maar op het document te klikken open je het clubblad. Mocht je het clubblad liever als een gewoon document lezen of uitprinten laad dan de PDF versie onderaan deze pagina.

Laatste nummer

 

De laatste 6 verschenen nummers voor die van de huidige periode.

Oudere nummers kunt u hieronder downloaden.

6950 FORT Clubblad Mrt Apr page 001 Custom 7110 FORT Clubblad Mei Jun page 001 Custom 7215 FORT Clubblad Jul Aug page 001 Custom 7497 FORT Clubblad Nov Dec page 001 Custom 7794 FORT Clubblad Mrt 1 Aangepast 7944 FORT Clubblad Mei 1 Aangepast

Mocht je de clubbladen liever in PDF-formaat lezen dan kun je die hier onder downloaden (Let op deze files kunnen meer dan 6 Mb groot zijn)

Klik hier voor alle oude Clubbladen in PDF formaat

Heb je nog geen adobe dan kun je dit hier downloaden.

  http://get.adobe.com/nl/reader/

Om u aan- of af te melden voor toezending bericht van een nieuwe Fortunabode

Klik hier