Masterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.x

Reglement Club van 100 – S.V. Fortuna ‘67

 

1. Algemeen

De Club van 100 S.V. Fortuna ’67 is opgericht op 10 oktober 2011. De Club van 100 is formeel een commissie binnen S.V. Fortuna ’67 met eigen bestuur en financiële verantwoordelijkheden.

2. Doel

De Club van 100 heeft tot doel het financieel ondersteunen van de jeugd van S.V. Fortuna ’67. Het batig saldo van de Club van 100 wordt als eerste ingezet ter dekking van de jaarlijkse kosten van het trainingsveld. Eventuele resterende gelden kunnen ingezet worden voor andere kosten van de jeugd, die niet uit de reguliere middelen (zoals contributies) gefinancierd kunnen worden. Besluiten hierover worden in de jaarvergadering van de Club van 100 genomen.

2. Lidmaatschap

  • Men wordt lid door zich via een inschrijfformulier aan te melden en aan te geven welke jaarlijkse bijdrage van € 25,00, € 50,00, € 75,00 of € 100,00 men wilt betalen.
  • Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt aan het einde van deze periode automatisch jaarlijks verlengd.
  • De Club van 100 streeft naar 100 leden. Ook niet-leden van Fortuna kunnen lid worden. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

3. Wat krijgt een lid ervoor terug

Leden van de Club van 100 krijgen een vermelding op het ledenbord in het clubgebouw  en een vermelding op de Fortuna website op de pagina Leden van de Club van 100 (tenzij niet gewenst).
Het bestuur van de Club van 100 zal minimaal één keer per jaar een jaarvergadering organiseren voor de leden. Dit ter bevordering van de onderlinge banden, ter stimulatie om lid te blijven, om nieuwe leden te werven en om het batig saldo te bepalen.

4. Financiën

De geldmiddelen van de Club van 100 bestaan uit de jaarlijkse bijdragen. Ieder lid is jaarlijks een bedrag verschuldigd van € 25,00, € 50,00, € 75,00 of € 100,00 (zoals gekozen bij inschrijving).
De jaarlijkse bijdragen worden in de maand mei van ieder kalenderjaar per automatische incasso geïnd.
Bij de start van de Club van 100 (in 2011) wordt de jaarlijkse bijdrage eenmalig in de maand november geïnd, ter vergoeding van de eenmalige investeringskosten van de aan te leggen verlichting.
Alle financiële handelingen lopen via de penningmeester van de Club van 100.

5. Beheer

De dagelijkse gang van zaken wordt door het bestuur van de Club van 100 uitgevoerd. Het bestuur is belast met het beheren van de Club van 100: administreren, contact richting het Bestuur van Fortuna ‘67 voor het toewijzen van gelden en al het andere wat ter tafel komt betreffende de Club van 100.
Het bestuur van de Club van 100 bestaat uit tenminste twee personen, met ieder een gelijke stemverhouding. Leden van het bestuur van de Club van 100 worden uit de Club van 100 aangewezen. De eindverantwoordelijkheid ligt bij het Bestuur van S.V. Fortuna ‘67. Jaarlijks wordt in juni schriftelijk verslag gedaan aan de leden en aan het Bestuur van Fortuna van de activiteiten en de inkomsten en uitgaven. De gang van zaken zal ook op de website te volgen zijn.
Daarnaast zal er ook een reserve lid worden aangewezen.
De leden van de kascontrolecommissie blijven 2 jaar in functie. Deze periode kan eenmalig met 2 jaar worden verlengd.

6. Aanpassing

Indien een lid zijn jaarlijkse bijdrage wil aanpassen dient hij/zij dit door te geven voor 1 december van het lopende jaar. Deze wijziging zal dan worden verwerkt per inning van het volgende jaar.

7. Opzegging

Opzegging is mogelijk en dient voor 1 december van het lopende jaar schriftelijk gedaan te worden. Indien een opzegging niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende kalenderjaar. Wanneer het lidmaatschap in de loop van een kalenderjaar eindigt, blijft de jaarlijkse bijdrage voor het gehele jaar verschuldigd.
Daarnaast eindigt het lidmaatschap automatisch wanneer:

  • Het lid ondanks betalingsherinnering, de jaarlijkse bijdrage niet betaalt. Ontzetting gebeurt schriftelijk.
  • Het lid komt te overlijden.
  • Fortuna ‘67 besluit de Club van 100 op te heffen. Opzegging gebeurt dan schriftelijk, met een opzegtermijn van een maand. Indien er na opheffing resterende gelden zijn blijven die in kas van SV Fortuna ’67.

8. Slot

In gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist het bestuur van S.V. Fortuna ’67.