Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2019 - 2020

StartCrosslopenfebr2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto voor meer informatie en
om digitaal in te schrijven.

Klik hier voor het parkoers

Drie Dorpen Cross 24 november 2019

DSC 3656
 

 

 

 

 

 

 


Klik op de afbeelding voor meer informatie en om in te schrijven.

 

Het is dinsdagavond 18.30 uur: tijd om de wandelschoenen op te snorren, de jas aan te trekken en het veiligheidshesje natuurlijk. Even later stap ik op de fiets. Het is behoorlijk fris vanavond, maar wel helder: typisch een Hollandse winteravond. Daar ga ik vanavond weer uitgebreid van genieten, samen met de rest van de wandelgroep ‘Doorlopers’.

Eenmaal aan de Zwembadweg duik ik het clubgebouw in. Ja hoor, in het kleedlokaal zitten al een aantal enthousiaste medewandelaars. Gezellig keuvelend trekken we er even later op uit. Het tempo zit er vanavond goed in. Dat is mooi, want zo krijgen we het snel goed warm!

Wat er zo leuk is aan sportief wandelen en specifiek aan de groep ‘Doorlopers’? Natuurlijk is dat voor iedereen anders, maar voor mij is het met name een gezellige manier om samen actief de buitenlucht op te snuiven. Elke dinsdagavond trekken we er vanaf 19.00 uur samen op uit. Meestal wordt er flink doorgelopen, want we zijn natuurlijk wel trots op onze naam! Ook de rek- en strekoefeningen worden nooit vergeten en er is altijd tijd om bij te kletsen.

Het liefst lopen we door het buitengebied. Daar geniet iedereen toch het meest van. Maar als het te donker is om de natuur in te gaan, dan blijkt dat er binnen de Rooise bebouwing ook heel wat verrassende paadjes zijn. Ook vanavond volgt er weer een verrassing. Het Achterpad is voor de meesten bekend terrein, maar voor mij niet. Misschien heb ik er weleens eerder gelopen, maar zeker nog nooit ‘by night’.

Het is dinsdagavond 20.45 uur: de tocht zit er weer op. Het was weer een mooie en gezellige wandeling!

Ria Balk