Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De 14e Rooise avond 4 daagse 5-8 Juni 2018

Dinsdag starten we in boskant en vanaf 18.00 uur het was zeer druk voor de 15km en de 5 km voor de ouders met jeugd. Deze hadden weer een puzzeltocht, maar ik ging met een groep de 10 km wandelen. Vele SW wandelaars van Fortuna van de div. groepen deden weer mee. Ook veel oud leden waren weer present. Het was warm weer met een klein windje, dus bij eerste rustpost was een flesje water welkom. OLAT had weer een mooie afwisselende route uitgezet en perfect gepeild.

Woensdag vertrokken we vanuit Nijnsel naar de Vresselse bossen. Dit was vanwege een zeer warme avond een welkome afwisseling en hebben fijn gewandeld. Op beide dagen waren er bijna 1000 deelnemers met veel jeugd.

Donderdag vertrokken we via Olland, maar donkere dreigende wolken kondigen regen aan. Gelukkig viel er maar enkele druppels bij de start en later iets meer. Via buienradar bleef alles onder controle. Het was een verkwikkende afkoeling, wat voor de wandeling geen probleem was. Wel waren er minder deelnemers wat de wandelvreugde positief beïnvloeden. Na de finish op het terras de vermoeidheid weggespoeld met een lekker drankje.

Vrijdag de finale via de markt in het centrum. Bij de start een drukte vanjewelste met weer veel kinderen. Deze laatste dag gaf wat opstart problemen met de reeds vermoeide spieren. Maar al spoedig zat het tempo er goed in op naar de Sonse heide. Ook de “rose” koeken en een flesje water waren weer welkom. Via de landelijke omgeving op de broekdijk naar het centrum. Maar via een omleiding over de koeienwei en het biezenveld richting de finish. Hier werden we opgewacht door de bloemen dames en de welverdiende medaille. En zeker niet te vergeten dank aan de mede wandelaars die soms steun aan elkaar nodig hadden. Weer een mooie 4 daagse met een perfecte organisatie OLAT.

        

Groeten van een 4 daagse wandelaar.