Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Beginnersgroep 2018

Beginnersgroep kopie

LOOPGROEP

VOOR BEGINNERS

Ook dit jaar start Fortuna’67 weer met een loopgroep voor beginners. Tijdens de trainingen komen alle facetten van de loopsport aan bod en je zult merken dat je conditie er stukken op vooruit gaat.

Deze trainingen zijn vooral voor de beginnende lo(o)p(st)ers, maar ook als je een tijd niet gelopen hebt kan je gewoon meedoen. Naast de gezelligheid en motivatie van het lopen in groepsverband, leer je hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Plezier staat voorop en je zult merken dat hardlopen leuk is, ontspanning geeft en gezond is.

Iedereen kan zich voor deze 10 weken durende avondtrainingen inschrijven.

Op de maandagavonden komt de “intervaltraining” aan bod, op de woensdagavonden wordt er aan de “duurtraining” gewerkt.

De kosten voor deelname bedragen 15,00.

De eerste training start dan op maandag 9 April om 19.30 uur bij het clubgebouw van Fortuna ’67 aan de Zwembadweg 62 in Sint-Oedenrode. Na afloop van de eerste training zal er informatie worden gegeven over de opzet van de trainingen, schoenen en kleding en wordt er gevraagd naar jouw loopdoelstellingen.

                                  VOOR NADERE INFORMATIE EN AANMELDEN BIJ:

Luc Minderhoud:     06 – 24831884, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of via de website: www.fortuna67.nl            

Descente de la Lesse Dinant 2018

annoncezatopek Custom