Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Open trimavonden Fortuna groot succes

Open trimavonden Fortuna groot succes

Sportvereniging Fortuna '67 is vooral bekend als atletiekvereniging. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Fortuna ook tal van andere sportieve activiteiten aanbiedt zoals zaaltrimmen, mountainbiken en wandelen. De vereniging bestaat dit jaar 50 jaar en wil deze mijlpaal met zoveel mogelijk mensen vieren.

De aftrap van dit jubileumjaar werd gegeven op donderdagavond 26 januari en 2 februari. Die avonden bood Fortuna iedereen de gelegenheid om op een vrijblijvende en gezellige manier kennis te maken met trimmen in Sporthal de Streepen.
Zaaltrimmen is voor jong en oud een ontspannen manier om het lichaam in conditie te houden. Het uurtje trimmen begon zoals altijd met een warming-up door trainster Lianda. Tijdens de warming-up wordt wandelen afgewisseld met hardlopen en gevarieerde arm- en beenoefeningen. Daarna volgde een wisselend programma met oefeningen waarbij alle spieren en scharnieren lekker losgemaakt werden. Er waren oefeningen op snelheid, een circuit en buikspierof andere oefeningen op de mat.
Als afsluiter werd ook nu een bal- en tikspel gespeeld. Fortuna kon tijdens de open trimavonden op veel belangstelling rekenen en de deelnemers waren stuk voor stuk erg enthousiast: "Op deze manier ben je samen op een leuke manier actief bezig om zo goed mogelijk gezond te blijven." En Fortuna zou Fortuna niet zijn als de avonden niet werden afgesloten met een hapje en een drankje.
Op naar de volgende jubileumactiviteit!

Voor de foto's van de open trimavonden: klik hier!!

Marathon shirt

Marathonshirt tbv website Custom

Bestellen van een shirt is niet neer mogelijk.
Er zijn nog enkele shirts in voorraad.

Om die te kopen, mail snel naar dit adres