Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Persbericht MooiRooi-krant

Sint-Oedenrode,  4 oktober 2017


Receptie oud-leden gouden jubileum Fortuna’67

9 december in de Beckart in Nijnsel

Het jaar 2017 staat voor sportvereniging Fortuna’67 in het teken van het gouden jubileum. Om dit jubileumjaar op een feestelijke manier af te sluiten vindt er op zaterdag 9 december aanstaande een receptie plaats voor alle oud-leden en ereleden van Fortuna’67. De receptie is van 17.00 tot 19.00 uur in de Beckart in Nijnsel, Oude Lieshoutseweg 7.

Vereniging Fortuna’67 is 50 jaar geleden opgericht als een echte
omnisportvereniging. Er werden verschillende sporten beoefend, waaronder basketbal, handbal en turnen. Ook toen al nam atletiek een belangrijke plaats in bij de vereniging: van hoogspringen tot kogelslingeren. Op dit moment is Fortuna’67 een sportvereniging waarin atletiek, sportief wandelen, zaaltrimmen en mountainbiken centraal staan, zowel voor de jeugd als voor de sporter op leeftijd.

Festiviteiten

In dit jubileumjaar zijn er tal van leuke en sportieve activiteiten georganiseerd waaraan veel mensen hebben deelgenomen. Het sportieve hoogtepunt van alle festiviteiten is natuurlijk de Marathon van Rooi! Op zondag 5 november. En voor alle oud-leden en ereleden van Fortuna’67 wordt het jubileumjaar feestelijk afgesloten met een receptie op 9 december van 17.00 tot 19.00 uur in de Beckart in Nijnsel. We hopen dan samen met hen ouderwets gezellig bij te buurten over leuke herinneringen, oude bekenden, toptijden die zijn neergezet, de laatste roddels, grenzen die zijn verlegd en natuurlijk blunders die zijn gemaakt. Hopelijk tot dan!

Namens,
De feestcommissie

Marathon shirt

Marathonshirt tbv website Custom

Bestellen van een shirt is niet neer mogelijk.
Er zijn nog enkele shirts in voorraad.

Om die te kopen, mail snel naar dit adres