Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ori?ntatiefietstocht 3 september 2017

Hallo Fortunezen,

Zoals bij velen inmiddels bekend organiseren we op 3 september 2017  ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van SV Fortuna ?67 voor alle leden een ori?ntatie fietstocht gevolgd door een barbecue.

Deze dag is voor het hele gezin, dus partner en kinderen zijn ook welkom. Ook ouders,  broertjes en zusjes  van de jeugdleden zijn welkom. Heb je maar een kind dat deelneemt, neem dan zijn/haar vriendje of vriendinnetje mee.

We proberen deze tocht net zo mooi  te maken als tien jaar geleden. Toen was driekwart van de teams fout gereden zonder dit te weten. Ze kwamen namelijk steeds weer op de juiste route uit.
Ook na de fietstocht was het een gezellig samenzijn bij de sportkantine met een drankje en natuurlijk de barbecue. Het weer was ons die dag goedgezind. We hebben heerlijk buiten kunnen zitten en door het springkussen had ook de jeugd zich uitstekend vermaakt.
Wij hopen ook deze keer  veel inschrijvingen te ontvangen, want hoe meer deelnemers er zijn hoe gezelliger het is. Je kan na de fietstocht gezellig kletsen met Fortunezen die je normaal niet ziet omdat zowel de wandelaars, de fietsers, de trimmers, de jeugd en de lopers meedoen.
Ook kun je kennis maken met de partners van de leden. Kom je eindelijk te weten wie Rietje is waar Kees het altijd over heeft.

Het is de bedoeling dat je met zijn twee?n of vieren fietst  (het is wel een competitie) of met het gehele gezin. Dus graag inschrijven als ?team?. Maak  als  ?losse? fietser een team samen met anderen of meld je alleen aan. Wij zullen dan hiervan teams samenstellen.

De fietstocht start, afhankelijk van het aantal deelnemers, rond de middag. Het laatste team start om ongeveer 14:00 uur zodat iedereen op tijd terug kan zijn voor de barbecue welke om ongeveer 17:00 zal beginnen.

De  teams starten om de vijf minuten. Ieder team  krijgt een routebeschrijving met vragen waarmee letters  en punten verdiend kunnen worden. De jeugd krijgt dezelfde vragen als de volwassenen maar wel een eigen formulier zodat er ook een jeugduitslag komt.
Niet de snelheid van fietsen bepaalt wie er wint maar de verdiende punten.
Tijdens de barbecue zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

De tocht zal ? 2 uur duren  en is voor iedereen, van jong tot iets ouder,  goed te doen. Als je echt niet mee kunt fietsen maar wel aan de barbecue deel wilt nemen mag dit natuurlijk ook.
Start en aankomst van de fietstocht, alsmede de barbecue zijn bij de accommodatie aan de Zwembadweg.

De fietstocht is gratis. De bijdrage per persoon voor de barbecue is:

Volwassenen    ? 10,00
Kinderen t/m 12 jaar ? 5,00.

Drank is uiteraard voor eigen rekening.

Graag bij inschrijving tevens het bedrag overmaken. Het rekeningnummer staat op het inschrijfformulier.

Graag uiterlijk 17 augustus (maar liefst voor 13 augustus) het inschrijfformulier inleveren zodat we een planning kunnen maken voor de start en de barbecue kunnen bespreken.
Rond 20 augustus zullen we de startlijst bekend maken.
Het inschrijfformulier kun je inleveren op Heikampenweg 9 te Sint-Oedenrode of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor het inschrijfformulier: klik hier!!

Om online in te schrijven: klik hier!!

Marathon shirt

Marathonshirt tbv website Custom

Bestellen van een shirt is niet neer mogelijk.
Er zijn nog enkele shirts in voorraad.

Om die te kopen, mail snel naar dit adres