Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

-1972 Boven nul (verslag van de penningmeester)

De goede gewoonte om een verslag van de financiele toestand te geven hebben we tn dit nummer zeker niet vergeten. En wel om deze reden, we zttten weer boven ons nulpunt, niet ver maar we zijn van onze grote schulden af.
Om maar weer eens op een vorige uitgave terug te komen, de subsidie vande Gemeente is overgemaakt waarvoor een groot gat gedicht kan worden.
De steunkaarten hebben een bedrag van ± f 500,00 opgeleverd. Hierbij moet vermeld worden dat de jeugdleden bij de donateursactië goed hun best gedaan hebben. Daarnaast zijn verschillende ouderen en bestuursleden er menig uurtje voor in touw geweest.
De cr oss op 2 jan. l.l. was een groot succes door de enorme deelname. De organisatie verdlend in deze een pluim, op wat kleine foutjes na was alles goed voorbereid. De prestatieloop op deze cross was zeer goed bezet. Voor A. C. Fortuna een dubbele stimulans om met de trimmers door te gaan, en waar zonodig uit te breiden.
De geldelijke winst die op deze cross gemaakt is is ± f 175,00, een juist bedrag is bij het uitkomen van dit blad nog niet bekend.
Dit alles bij elkaar is wel iets om blij om te zijn, maar dat wil niet zeggen dat we onze gang kunnen gaan, de vereniging draait toch wel nu er geen schulden meer zijn.
Dat een club zoals Fortuna'67 niet kam bestaan zonder de hulp van ieder lid, is dacht ik wel duidelijk.
We blijven dus ons inspannen om het financiele hoofd boven water te houden.


De Penningmeester,

Marathon shirt

Marathonshirt tbv website Custom

Bestellen van een shirt is niet neer mogelijk.
Er zijn nog enkele shirts in voorraad.

Om die te kopen, mail snel naar dit adres